Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι πιο hot Black Friday προσφορές είναι και φέτος της Huawei!

*

Κάντε δικά σας ένα από τα πρωτοπόρα smartwatches της Huawei

Έξι κορυφαία έξυπνα ρολόγια που πρωτοπορούν στην τεχνολογία της παρακολούθησης υγείας και φυσικής δραστηριότητας συνδυάζοντας τη με εξαιρετικό design, είναι στη διάθεση όσων αναζητούν τον απόλυτο σύντροφο του υγιεινού τρόπου ζωής και του στυλ.

Το HUAWEI WATCH 4 Pro & το  HUAWEI WATCH 4 ήρθαν για να διευρύνουν τα όρια που μπορεί να φτάσει ένα κορυφαίο smartwatch. Συνδυάζουν την premium φουτουριστική αισθητική με την επισκόπηση υγείας 7 σημείων σε ένα λεπτό. Είναι προσωπικοί βοηθοί υγείας με ολοκληρωμένη και ακριβή παρακολούθηση της καρδιακής λειτουργίας και του ύπνου, ενώ μπορούν να ανιχνεύσουν ακόμα και τα συμπτώματα πρώιμης βλάβης της πνευμόνων. 

Μπορείτε από τώρα και μέχρι τις 27 Νοεμβρίου να αποκτήσετε σε Black Friday sales το HUAWEI WATCH 4 Pro σε τρεις εκδόσεις, την titanium, στην black με και στην dark brown, αλλά και το HUAWEI WATCH 4 στην έκδοση black.

Στις Black Friday προσφορές της Huawei θα βρείτε ακόμα το best seller WATCH GT3 PRO , το πρώτο smartwatch που εισήγαγε την λειτουργία ηλεκτροκαρδιογραφήματος με πιστοποίηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση, είναι κατασκευασμένο από τιτάνιο και ζαφείρι και διαθέτει ισχυρή μπαταρία με διάρκεια ζωής δυο εβδομάδων! 

Στις Black Friday προσφορές θα βρείτε τα: Watch GT3 Pro Titanium, Watch GT3 Pro Black, Watch GT3 Pro Grey.

Για όσους αναζητούν εκλεπτυσμένο στυλ και υψηλή τεχνολογία σε προσιτές τιμές, υπάρχει το HUAWEI WATCH GT3. Ένα ρολόι που αναδεικνύει την απλότητα σε αριστούργημα κομψότητας και κορυφαίων καινοτόμων χαρακτηριστικών και λειτουργιών, προσφέροντας μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και ακριβή παρακολούθηση της φυσικής κατάστασης και μέτρησης καρδιακού ρυθμού. 

Στις Black Friday θα βρείτε τα: Watch GT 3 Elite, Watch GT 3 Active, Watch GT 3 Elegant Gold & Watch GT 3 Elegant White

Η Huawei προσφέρει στα Black Friday Deals και το WATCH FIT 2 στην έκδοση Silicone Strap. Ένα ρολόι  ειδικά σχεδιασμένο για νέους που αγαπούν την τεχνολογία και τη μόδα και συνδυάζει κορυφαία χαρακτηριστικά φυσικής κατάστασης και υγείας με μια πληθώρα επιλογών σε χρώματα και προσόψεις, Στις προσφορές, βρίσκεται και το WATCH Fit SE, το οποίο είναι ιδανικό για όσους αναζητούν ένα ρολόι που να ταιριάζει τόσο με σπορ όσο και και casual ένδυση, το οποίο διαθέτει μοντέρνο design, ισχυρή μπαταρία που μπορεί να κρατήσει μια ολόκληρη μέρα με φόρτιση μόλις 5 λεπτών, υποστήριξη για 12 είδη προπόνησης και 44 ασκήσεις, 24ωρη παρακολούθηση υγείας και πολλαπλές λειτουργίες που θα βοηθήσουν στο να οργανώσετε άψογα την ημέρα σας.

Ακόμα, όσοι αναζητούν λεπτή και ελαφριά σχεδίαση, ανθεκτικότητα, μεγάλη διάρκεια ζωής δυο εβδομάδων, αναβαθμισμένη επιστημονική παρακολούθηση ύπνου και 100 διαφορετικούς τρόπους άσκησης, θα βρουν το πανάλαφρο, μόλις 14 γραμμαρίων, Huawei Band 8, σε μοναδική τιμή!

Υψηλής ποιότητας ήχος για όλους

Επίσης, η HUAWEI προσφέρει hot εκπτώσεις σε κορυφαία ακουστικά δίνοντας σε όλους την ευκαιρία να απολαύσουν υψηλής ποιότητας ηχητικό αποτέλεσμα.

Όσοι αναζητούν τον απόλυτο ήχο, θα βρουν την τέλεια επιλογή στα ακουστικά HUAWEI FreeBuds Pro 2 που διαθέτουν το πρώτο στον κόσμο σύστημα ήχου Hi-Res «Ultra-hearing Dual Driver» και έχουν σχεδιαστεί από κοινού με τη γαλλική εταιρεία τεχνολογίας ήχου Devialet, με το αποτέλεσμα να ικανοποιεί  και τον πιο απαιτητικό ακροατή.

Θα βρουν ακόμα τα ολοκαίνουργια HUAWEI FreeBuds 5 με τις απρόσκοπτες, χωρίς ραφές καμπύλες, τον ήχο υψηλής ανάλυσης, τη μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και την έξυπνη συνδεσιμότητα, που τα καθιστούν τον τέλειο σύντροφο ιδίως για νέους, μοντέρνους ακροατές αλλά και τα HUAWEI FreeBuds 5i, τα ακουστικά νέας τεχνολογίας True Wireless Stereo (TWS) που φέρνουν εξαιρετική ποιότητα ήχου, στυλ και ευελιξία, ανατρέποντας τους κανόνες στην κατηγορία των ακουστικών, με έκπτωση έως 100 ευρώ.

Όλα τα smartwatches και ακουστικά της HUAWEI είναι συμβατά με Android και IOS συσκευές.

Σε αυτή τη Black Friday κάντε δικό σας ένα smartphone υψηλής τεχνολογίας και αισθητικής

Τα smartphones δεν θα μπορούσαν να λείψουν από τις Black Friday προσφορές της Huawei. Τώρα μπορείτε να αποκτήσετε το νέο HUAWEI P60 Pro, τον απόλυτο συνδυασμό Τέχνης και Τεχνολογίας εκφρασμένο μέσα από ένα έξυπνο τηλέφωνο. Ένα τηλέφωνο που ενσωματώνει τέλεια την έξυπνη απεικόνιση και την τεχνολογική αισθητική, επαναπροσδιορίζει τον κλασσικό σχεδιασμό της σειράς P της HUAWEI, «φοράει» όλες τις κορυφαίες εξελίξεις στην καινοτομία της κινητής απεικόνισης και φέρνει μια πανδαισία αισθήσεων και εμπειριών για κάθε χρήστη. 

Huawei Προσφορές της Black Friday

Οι Black Friday προσφορές προσφέρονται από το επίσημο δίκτυο καταστημάτων των συνεργατών της Huawei και αφορούν smartphone, wearables και ακουστικά με όφελος έως και 30%.

Ρίξτε μια ματιά στις εκπληκτικές προσφορές σε  προϊόντα HUAWEI και επωφεληθείτε από τις εκπτώσεις της Black Friday!



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*