Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τουρνουά eFootball 2024 από το Greek Game Pass Tournaments

*
H ομάδα Greek Game Pass Tournaments ανακοίνωσε το νέο της τουρνουά, αυτή τη φορά στο παιχνίδι eFootball 2024 με 2vs2. Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά: "Παίζουμε απο Xbox με τις ομάδες όνειρο που έχουμε. Όσοι δεν έχετε φτιάξει ομάδα, προλαβαίνετε να κάνετε πολλές αποστολές που έχει το παιχνίδι και να πάρετε εύκολα παιχτες. Για να δηλώσετε συμμετοχή γράφετε όνομα ομάδας και το Facebook όνομα του συμπαίκτη σας εδώ.

Η διορία είναι μέχρι την Παρασκευή 24/11. Επίσης όποιος ενδιαφέρεται να βρεί συνπαίκτη και δεν έχει, μπορεί να αφήσει ένα σχόλιο κάτω απο αυτήν την ανάρτηση. Θα κάνουμε προσπάθεια να μεταδώσουμε όσους πιο πολλούς αγώνες μπορούμε στο κανάλι μας στο Twitch και εννοείται τους τελικούς όπως κάθε φορά στο κανάλι των XBOX Hellas.


www.twitch.tv/ggpt_gaming 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*