Ο διευθύνων σύμβουλος της Take-Two Strauss Zelnick αναφέρθηκε στο πως βλέπει η εταιρία τα franchise που έχει στην κατοχή της και πως θέλει να τα μετατρέψει σε μόνιμα. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των οικονομικών για το περασμένο τετράμηνο, ο Zelnick ρωτήθηκε για την συχνότητα που η εταιρία κυκλοφορεί τα παιχνίδια της και αν έχει σκοπό να την αλλάξει στα Xbox One και PS4. «Είναι πιθανό να ανακαλύψουμε πως είναι πιο αποτελεσματικό να αναπτύσσουμε παιχνίδια για αυτήν την γενιά και πιο εύκολο να γίνεται ταυτόχρονα για όλες τις κονσόλες. Ο χρόνος μεταξύ των τίτλων μας είναι τέτοιος, ώστε να μας επιτρέπει να βγάζουμε καλά παιχνίδια και να μην καίμε τα franchise μας», τόνισε.

Στην συνέχεια ο Zelnick αναφέρθηκε στο στόχο που έχει θέσει η εταιρία για μόνιμα franchises. «Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μόνιμα franchises. Είναι ένα μοναδικός στόχος για τη βιομηχανία. Όλοι οι ανταγωνιστές μας τα βλέπουν σαν κάτι προσωρινό και μετά συνεχίζουν σε κάτι καινούργιο. Η άποψη μας διαφέρει, καθώς εμείς πιστεύουμε πως τα καλύτερα franchises είναι τα μόνιμα. Δείτε τον James Bond για παράδειγμα», ενώ έκλεισε λέγοντας: «Δεν μας ενδιαφέρει να μεγαλώσουμε μόνο το Grand Theft Auto, αλλά να "χτίσουμε" και άλλα franchise όπως τα Red Dead Redemption, Borderlands, BioShock και Civilization». Λέτε να έχουμε σύντομα ανακοίνωση για Red Dead Redemption 2;
Αλλάζει όνομα η COSMOTE TV, αυτό είναι το νέο
Επιτέλους! Είναι κρίμα η συγκεκριμένη σειρά να έχει μείνει τόσο πίσω
Θα συμφωνήσω με τον Mίλτο! Από τις σημαντικές προσθήκες τίτλων της Rockstar που θέλουν συνέχεια με αυτό που αρχίσανε.
To έχω εδώ και 2 μήνες(την GOTY έκδοση) και δεν το έχω παίξει ακόμη...είμαι εριστικός ε; :P με το plus τι να πρωτοπρολάβεις να παίξεις!
Υπέροχα νεα! Μπορουν να βγαλουν διαμανταρες σε γουεστερν περιβαλλον.
μακαρι να εχουμε μια τετοια ανακοινωση