Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Spitlings, το δεύτερο timed-exclusive game του Google Stadia

*
Τα παιχνίδια που προσφέρονται στο Google Stadia είναι λίγα προς το παρόν, ωστόσο η Google δείχνει να συνεχίζει να εμπλουτίζει τη βιβλιοθήκη της και ανακοίνωσε ένα νέο timed-exlusive game της υπηρεσίας με τίτλο Spitlings. Πρόκειται για ένα local co-op indie game, το οποίο χαρακτηρίζεται από το στοιχείο platforming και βάζει τέσσερις παίκτες σε ένα επίπεδο να προσπαθούν να…φτύσουν ο ένας τον άλλο, να συνεργαστούν για να αντιμετωπίσουν μια σειρά από τέρατα και εν τέλει να φτάσουν μαζί στον τερματισμό. Ο τίτλος περιλαμβάνει τόσο story, όσο και arcade mode σε πάνω από 100 επίπεδα και 30 themes, ενώ περιλαμβάνει και level editor.



Προς το παρόν δεν υπάρχει ημερομηνία κυκλοφορίας, ωστόσο επιβεβαιώθηκε πως το game θα κυκλοφορήσει πρώτα στο Google Stadia και μετά σε PS4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam). Πάρτε μια γεύση, μέσα από τον παρακάτω player.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*