Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To PS4 ξεπερνά τα 4,5 εκ. συστήματα στην Ιαπωνία

*
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Media Create, οι πωλήσεις του PS4 στην αγορά της Ιαπωνίας ξεπέρασαν και επίσημα τα 4,5 εκατομμύρια συστήματα. Συγκεκριμένα, μέχρι και την Κυριακή 12 Μαρτίου, η κονσόλα της Sony είχε πετύχει πωλήσεις που αγγίζουν τα 4.518.038 σε κάτι παραπάνω από 3 χρόνια διάθεσης (η κονσόλα κυκλοφόρησε στις 22 Φεβρουαρίου του 2014). Ενδιαφέροντα είναι και τα στατιστικά για το PS4 Pro, αφού η πιο ισχυρή έκδοση της κονσόλας ξεπέρασε τις 200.000 φτάνοντας τα 205.502 πωληθέντα συστήματα από τις 10 Νοεμβρίου του 2016.



Όπως φαίνεται, η κυκλοφορία του Nintendo Switch δεν επηρέασε ιδιαίτερα την πορεία του PS4, αφού η κονσόλα της Sony συνεχίζει να διατηρεί μια σταθερή πορεία 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • evergrey
    • Το πιο "περιεργο" για τα Japan δεδομενα,ειναι οτι το Ghost Recon: Wildlands ηρθε πρωτο σε πωλησεις με 90.000 στο PS4.

    • GamingFun
    • Δεν ξέρω πόσο καιρό θα χρειαστεί και αν θα γίνει ποτέ αυτό, αλλά θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η κονσόλα PS4 να γίνει η κονσόλα με τη μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών!!!
      Ίσως να είναι υπερβολική αυτή η εκτίμηση αλλά τι να κάνουμε..

*