Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Artwork αποκαλύπτει τι να περιμένουμε από τη νέα ταινία Super Mario Bros.

*
Artwork για την ταινία Super Mario Bros. παρουσιάζει μια σειρά από κατοίκους του Mushroom Kingdom που δεν εμφανίστηκαν στο φιλμ, όπως οι: Princess Daisy, Toadette, Birdo και Toadsworth. Το artwork έχει δημιουργήσει ο βετεράνος Jed Diffenderfer και το ανάρτησε πρόσφατα στην ιστοσελίδα του. Ο ίδιος αναφέρει ότι εργάστηκε ως story artist στην ταινία Super Mario Bros. από το 2018 έως το 2020 και όπως φαίνεται δεν προχώρησαν όλες οι ιδέες του. Βεβαίως, μιας και πρόσφατα ανακοινώθηκε νέα ταινία, ίσως υλοποιηθούν σε αυτή.



Στο πρώτο φιλμ, οι υπεύθυνοι της παραγωγής επέλεξαν ένα μικρό cast χαρακτήρων, αυτούς που θεωρούνται ως οι πιο αναγνωρίσιμοι από το ευρύ κοινό.



Ο Diffenderfer ήταν επί πολλά χρόνια υπάλληλος των Walt Disney Animation Studios και Pixar, με συμμετοχή, μεταξύ άλλων, στο Big Hero 6 και το Wreck-It Ralph.









Εικόνες: Illumination / Jed Diffenderfer 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*