Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Enypnion Redreamed: Μια σουρεαλιστική και ατμοσφαιρική περιπέτεια διαθέσιμη για PC στις 31 Οκτωβρίου

*
Η Dionous Games σε συνεργασία με την Sinking Sheep ανακοίνωσαν την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού Enypnion Redreamed για τις 31 Οκτωβρίου 2023. Πρόκειται για μια σουρεαλιστική περιπέτεια, point-and-click adventure game με έμφαση στα puzzles και minigames, που διαδραματίζεται στο όνειρο ενός αγοριού. Το παιχνίδι αρχικά θα είναι διαθέσιμο για Win, Mac, Linux μέσω Steam, GOG και Epic Store.



Το Enypnion Redreamed είναι ένα ατμοσφαιρικό παιχνίδι περιπέτειας που θα σας ταξιδέψει σε ένα σουρεαλιστικό ταξίδι στο υποσυνείδητο ενός νεαρού αγοριού, του Τζόναθαν. Με τη βοήθεια του Ίκελου, ενός από τα πνεύματα των ονείρων, θα περιηγηθείτε σε ένα βασίλειο ψευδαισθήσεων και προκλήσεων για να βρείτε το δρόμο σας πίσω στον ξύπνιο κόσμο.

Καθώς προχωράτε, θα μπαίνετε όλο και βαθύτερα στο υποσυνείδητο του Τζόναθαν, εκεί όπου ζωντανεύουν οι αναμνήσεις, οι φόβοι και η φαντασία του. Σε αυτό το συναρπαστικό και καθηλωτικό ταξίδι, θα πρέπει να εξερευνήσετε παράξενα και αλλόκοτα τοπία, να λύσετε γρίφους και να ξεδιαλύνετε τα μυστήρια του υποσυνείδητου του Τζόναθαν. Μπορείτε να τα καταφέρετε να επιστρέψετε στον κόσμο του ξύπνιου ή θα παγιδευτείτε για πάντα σε αυτό το  βασίλειο του λήθαργου; Μπείτε στην περιπέτεια και μάθετε το στο Enypnion Redreamed.

Προσθέστε το Enypnion Redreamed μέσω Steam, GOG ή Epic Store στη λίστα σας: Steam, GOG, Epic Store

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
● Σύγχρονος και εύκολος χειρισμός για παίκτες όλων των επιπέδων
● Καθηλωτική, ονειρική ατμόσφαιρα
● Ένα μεταμορφωτικό ταξίδι αυτογνωσίας μέσα από μια ιδιαίτερη αφήγηση
● Γρίφοι που προκαλούν το μυαλό και απαιτούν λογική και κριτική σκέψη
● Εύκολο και χρηστικό σύστημα αποθήκευσης / προόδου
● Όμορφα cutscenes που προσθέτουν στην ιστορία 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*