Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H βραβευμένη ταινία «Decision to Leave» στη ζώνη Sunday Premiere της Nova!

*
Η Νοτιοκορεάτικη ρομαντική ταινία μυστηρίου «Decision to Leave» (2022, διάρκεια 133’) βραβευμένη στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Καννών για τον καλύτερο σκηνοθέτη, τον Park Chan Wook έρχεται να καθηλώσει αυτή την Κυριακή 20/8 (22:00) στο Novacinema1 στη ζώνη Sunday Premiere της Nova! Ένας ντετέκτιβ αναλαμβάνει την υπόθεση ενός άνδρα που πεθαίνει πέφτοντας από μία βουνοκορφή. Στη διάρκεια των ερευνών γνωρίζει τη σύζυγο του θύματος κι έρχεται αντιμέτωπος με υποψίες κι επιθυμίες. Η συνέχεια την Κυριακή 20 Αυγούστου στις 22:00 στο Novacinema1 με τους Tang Wei, Park Hae-il, Go Kyung-Pyo στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Η ταινία είναι διαθέσιμη και On Demand στην πλατφόρμα της ΕΟΝ, μαζί με περισσότερες από 4.000 ταινίες & επεισόδια σειρών. Ακόμη, το πρόγραμμα των καναλιών Novacinema διατίθεται με δυνατότητα Catch up 7 ημερών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν όλο το πλούσιο περιεχόμενο της Nova επιλέγοντας το πρόγραμμα ΕΟΝ ΤV ή το Συνδυαστικό Πρόγραμμα ΕΟΝ που τους ταιριάζει.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*