Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sony αποκάλυψε καινούργια earbuds που απευθύνονται σε gamers

*
Τα InZone Buds είναι τα νέα earbuds που ανακοίνωσε η Sony, τα οποία απευθύνονται σε gamers και αποτελούν μια ακόμα επιλογή, μαζί με τα earbuds του PlayStation. Σύμφωνα με την εταιρεία η μπαταρία τους διαρκεί 12 ώρες, αποδίδοντας ποιοτικό ήχο και 360 spatial audio με το ελάχιστο δυνατό latency και, μεταξύ άλλων, υποστηρίζουν το PlayStation 5 και PC.

Τα InZone Buds φέρουν Bluetooth LE Audio, αλλά μπορούν να συνδεθούν και με USB-C, το οποίο θα περιλαμβάνεται στο πακέτο αγοράς τους. Επίσης, έρχονται με 4 διαφορετικά σετ σιλικονένιων ear tips (μαζί με extra-small), ενώ η Sony επισημαίνει πως χρησιμοποιούν την ίδια αρχιτεκτονική ήχου Dynamic Driver X με τα earbuds WF-1000X. Εννοείται πως διαθέτουν και τεχνολογίες ακύρωσης εξωτερικών θορύβων, αλλά και ambient sound modes.

Τα καινούργια earbuds της Sony είναι ήδη διαθέσιμα για προ-παραγγελία στα $199,99 και αναμένεται να διατεθούν εντός του Οκτωβρίου του 2023. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*