Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Aragami 2 που έρχεται σε physical και digital (trailer)

*
Μετά από μια σχετική καθυστέρηση, έχουμε πλέον ημερομηνία κυκλοφορίας για το Aragami 2, που αναμένεται να κυκλοφορήσει σε εκδόσεις physical και digital. Η Merge Games και η Lince Works α-νακοίνωσαν πως ο τίτλος τους θα κάνει την εμφάνισή του στις 17 Σεπτεμβρίου για PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X/S και μάλιστα στην τιμή των €39.99. Στο παιχνίδι, πρωταγωνιστής είναι ένας από τους τελευταίους elite μαχητές της γενιάς του που έχει την δύναμη να ελέγχει τις σκιές μέσω του Shadow Essence. Θα μπορείτε να παίξετε solo ή co-op με φίλους, να μπαίνετε σε κάθε μάχη με πολ-λές και διαφορετικές τακτικές και να φτιάξετε το δικό σας Assassin. Δείτε περισσότερα στο νέο trail-er που κυκλοφόρησε πριν από μερικές ώρες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*