Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανανέωση για το site του Κωτσόβολου

Η έναρξη του 2013 αλλά και των φετινών χειμερινών εκπτώσεων φέρνει μια ακόμη εξέλιξη για τους ψηφιακούς καταναλωτές. Η No 1 αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών στην Ελλάδα, ανανέωσε ριζικά το ηλεκτρονικό της κατάστημα και το παρουσιάζει στους Έλληνες e-shoppers. To ολοκαίνουριο www.kotsovolos.gr διακρίνεται για το νέο του σχεδιασμό, το πιο φιλικό user interface και τα ακόμη πιο εύκολα βήματα για την πλοήγηση στις κατηγορίες των προϊόντων και τις παραγγελίες.



Οι επισκέπτες του δημοφιλούς ηλεκτρονικού καταστήματος μπορούν ήδη να διαπιστώσουν το πιο πλούσιο και ποιοτικό περιεχόμενο με περισσότερες και 30% μεγαλύτερες φωτογραφίες, video, λεπτομερέστερα τεχνικά χαρακτηριστικά για τα προϊόντα και φίλτρα για πιο εύκολη αναζήτηση αλλά και σύγκριση σε συνεργασία με τους κορυφαίους κατασκευαστές προϊόντων της αγοράς. Επιπλέον οι ανεξάρτητες αξιολογήσεις προϊόντων από πραγματικούς χρήστες, μέσα από την πλατφόρμα της Revoo θα βοηθήσουν πολύ την απόφαση των καταναλωτών ενισχύοντας την πιο social διάσταση των αγορών.

Η Sony αλλάζει κάτι στην ψύξη του PS6, μετά τα όσα έμαθε από τα λάθη στο PS5

 
Πρόσθεσε το Enternity.gr στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
17 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • sheik
    • Γνωριζει κανεις τι παιζει με το συστημα δωσεων στον Κωτσοβολο;

      Εννοω θελει πιστωτικη; Αν οχι, δινουν ευκολα με δωσεις ή τρως ακυρα απο την τραπεζα ακομα και με νορμαλ εισοδημα;

    • nkav64
    • Είναι ο μόνος που δεν χρειάζεσαι πιστωτική κάρτα. Πάνω από δέκα χρόνια ψωνίζω από εκεί με δόσεις. Δεν έχω φάει ποτέ άκυρο, ακόμα και σε μεγάλα ποσά.

    • Sephiroth
    • sheik, για θέμα δόσεων δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή. Έχω ξεμπερδέψει άπειρες φορές με αγορές. Ουσιαστικά παίρνεις δάνειο με εγγυήτρια την εταιρεία. Μπορεί να έχουν στριμώξει λίγο όσον αφορά στα ποσά, αλλά με νορμάλ εισόδημα και κόστος που να δικαιολογείται ότι μπορεί να καλυφθεί από το εισόδημά σου, δε θα έχεις το παραμικρό πρόβλημα.

      Μάλιστα, στην τελευταία μου αγορά τα έκανα όλα ηλεκτρονικά, είχαν την ενημερότητά μου από προηγούμενη αγορά, πήγα απλά να υπογράψω τα χαρτιά. Τσακ μπαμ ;)

    • sheik
    • Πως τις εγραψα ετσι τις δοσεις ρε, Παν/μιο σου λεει μετα :PPP

      Βασικα μπορει να με βρισετε αλλα ρωταω γιατι θελω να παρω ενα WiiU :)

      Το θεμα ειναι πως μεχρι Νοεμβρη του 12' ημουν ανεργος 1μιση χρονια, τωρα εχει 3 μηνες που δουλευω(βασικος μισθος), φορολογικη δεν εκανα το 12' , οποτε ελπιδες δεν εχω μαλλον .

    • nkav64
    • Καμιά φορά, αναλόγως το ποσό, εάν είναι μεγάλο, και είσαι παντρεμένος μπορεί να σου ζητήσουν να μπει η σύζυγος ως εγγυητής, αλλά και πάλι δεν έχεις κανένα θέμα με την έγκριση.

    • Sephiroth
    • Χεχεχεχε :)

      Κοίτα, πάρε και ρώτα τους. Συνήθως σε αυτή την περίπτωση σου ζητάνε μία βεβαίωση από τον εργοδότη για να γνωρίζουν τι παίζει και πως. Δε νομίζω να έχεις θέμα. Πάρε τους ένα τηλέφωνο και σήμερα, σίγουρα θα σε διαφωτίσουν. Και το ποσό είναι μικρό για το Wii U, δε νομίζω να έχεις πρόβλημα :)

    • vegeta13
    • Εγω τσιμπησα πριν καμια βδομαδα το 3ds xl pikachu edition απο τον κωτσοβολο με 199 €, η ποιο φθηνη τιμη που υπηρχε!

    • Nicholas
    • Είναι όντως πιο ωραίο τώρα, αλλά έχει κάποια προβλήματα σε ορισμένους browsers. Για παράδειγμα, με τον Opera πριν δούλευε μια χαρά, αλλά τώρα δεν δουλεύουν τα μενού των κατηγοριών που έχει στο πάνω μέρος.

    • DoSMaN
    • Εμένα πάντως δεν μου δείχνει την προηγούμενη παραγγελία μου περασμένη.. :(
      Καλό θα ήταν να σου λέει και πόσες δόσεις έχεις ακόμα πριν την εξόφληση και αν έχεις καθυστερίσει κάποια...!!!

      Αυτό θα ήταν πρωτοποριακό όπως και να πληρώνεις τις δόσεις σου μέσα από τη σελίδα τους με κάρτα!!!!

    • diver_gr
    • Μπορεί να είναι ποιο ωραίο αλλά το έχουν κάνει εκνευριστικά ποιο αργό . Επίσης τρώει κολλήματα και δεν μπορεί να φορτώσει τη σελίδα κάποιες φορές .

    • BigDaddy
    • απλησιαστος ο κωτσοβολος αν καλυτερεψει τις τιμες να αγορασουμε τοτε
      τυφλα να χουν τα Interface του.

*