Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποσύρεται από τη αγορά PCs η Toshiba

*
Μέσω ενός δελτίου τύπου, η Toshiba ανακοίνωσε και επίσημα ότι αποσύρεται από την αγορά των προσωπικών υπολογιστών. Για δεκαετίες, η Toshiba ήταν ένας από τους κορυφαίους παίκτες στον εν λόγω κλάδο και μάλιστα από τις πρώτες εταιρείες που λανσάρισαν laptops, τη δεκαετία του '80. Όμως, τα προηγούμενα χρόνια άρχισε σιγά σιγά να πουλάει μετοχές τις που αφορούσαν την αγορά των PCs.

Μάλιστα τον Ιούνιο του 2018 η Toshiba άφησε το 80% των μετοχών του τμήματος ηλεκτρονικών υπολογιστών στη Sharp που επανέφερε στο προσκήνιο την Toshiba Client Solutions Co., Ltd κάτω από τη φίρμα Dynabook. Μετά την εξαγορά, η Toshiba κράτησε μονάχα το 19,9%.


Την εβδομάδα που πέρασε, η Toshiba πούλησε το παραπάνω μερίδιο στη Sharp και πλέον η δεύτερη απόκτησε την πλήρη κυριότητα της Dynabook.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*