Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δεύτερη σεζόν για το Doom Patrol (trailer)

Το HBO Max επέλεξε το Twitter για να παρουσιάσει το trailer της πολυαναμενόμενης δεύτερης σεζόν του Doom Patrol. Για όσους δεν γνωρίζουν, το Doom Patrol ανήκει στο σύμπαν τις DC και έχει ως επίκεντρο μία ομάδα αντισυμβατικών ηρώων με υπερδυνάμεις, οι οποίοι προσπαθούν να γίνουν επιτυχημένοι ήρωες.

Η πρώτη σεζόν της σειράς ήταν γεμάτη δράση και περίσσιο χιούμορ, πράγμα που ήταν αναμενόμενο πριν καν κυκλοφορήσει, ειδικά για όσους είχαν δει την σειρά Titans της DC, στην οποία πρωτοεμφανίστηκαν οι πρωταγωνιστές του Doom Patrol. Tα γεγονότα της δεύτερης σεζόν λαμβάνουν χώρα αμέσως μετά από το τέλος της πρώτης και της ήττας του Mr. Nobody, με τους πρωταγωνιστές να προσπαθούν να επιστρέψουν στο κανονικό μέγεθος τους.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*