Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαθέσιμο το offline viewing σε Netflix

Από σήμερα το Netflix προσφέρει στους συνδρομητές του τη δυνατότητα να κατεβάσουν περιεχόμενο και να το δουν στη συσκευή τους offline. Για την ώρα το feature αξιοποιείται μόνο σε φορητές συσκευές (smartphones, tablets) και για συγκεκριμένο περιεχόμενο. Το καλό είναι πως ισχύει για όλα τα regions και όχι μόνο για ένα είδος περιεχομένου (π.χ. μόνο σειρές), οπότε η δέσμευση του Netflix για συνεχή προσθήκη περιεχομένου για offline viewing θα δώσει κάποια στιγμή πραγματικό νόημα στο συγκεκριμένο feature. Μέχρι τότε μπορείτε να κατεβάσετε σειρές όπως τα Stranger Things, House of Cards και ταινίες όπως τα Kung Fu Panda 3, No Country For Old Men, Good Will Hunting.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • nvitsentzatos
    • Ωραίο feature αυτό το να κατεβάσεις να δεις μια σειρα Offline. Από ότι διάβασα σήμερα, ξεκίνησαν να μπαίνουν και ελληνικοί υπότιτλοι στο Netflix καιρός να το ξανά βάλουμε.!

*