Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δωρεάν πρόσβαση στο Google Stadia εφόσον έχετε λογαριασμό Gmail

*
Αν είστε κάτοικος χώρας όπου είναι διαθέσιμο το Google Stadia και έχετε λογαριασμό στο Gmail, τότε έχετε πλέον ταυτόχρονα δωρεάν πρόσβαση στην υπηρεσία. Πολύ απλά θα πρέπει να κάνετε sign up στην ιστοσελίδα του Stadia και στη συνέχεια θα μπορείτε μέσω streaming να παίζετε παιχνίδια σε ανάλυση έως 1080p, είτε σε PC, είτε σε Chrome OS tablet, είτε Google Pixel smartphone, είτε σε οποιαδήποτε άλλη από τις υποστηριζόμενες συσκευές με λειτουργικό Android.

Όμως το πιο ενδιαφέρον κομμάτι της υπόθεσης είναι ότι για τους νέους χρήστες, η Google προσφέρει εντελώς δωρεάν για δύο μήνες το Stadia Pro, που για την ώρα προσφέρει πρόσβαση σε εννέα παιχνίδια, δίχως επιπλέον επιβάρυνση. Πρόκειται για τα Destiny 2: The Collection, GRID, Gylt, SteamWorld Dig 2, SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech, Serious Sam Collection, Spitlings, Stacks on Stacks (on Stacks) και Thumper.




Από εκεί και πέρα είτε θα μπορέσετε να συνεχίσετε πληρώνοντας $9,99 το μήνα, είτε θα ακυρώσετε τη συνδρομή. Τέλος, όσοι έχουν ήδη ενεργή συνδρομή Stadia Pro θα έχουν επίσης το δικαίωμα δωρεάν πρόσβασης για το επόμενο δίμηνο. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*