Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επίσημο trailer για το A Wrinkle in Time

*
Κατά τη διάρκεια των American Music Awards, η Walt Disney Pictures αποκάλυψε το νεότερο trailer της ταινίας A Wrinkle in Time. Το σενάριο είναι ουσιαστικά μια διασκευή της κλασσικής νουβέλας της Madeleine L’Engle που θέλει τη Meg Murry, τον αδελφό της Charles Wallace και το φίλο τους Calvin να περιπλέκονται σε ένα απρόσμενο ταξίδι σε μια εναλλακτική διάσταση, προκειμένου να φέρουν τον πατέρα τους πίσω στη Γη.  Το βιβλίο κυκλοφόρησε το 1962, πούλησε 23 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως και μεταφράστηκε σε 35 γλώσσες. Όσο για το φιλμ, τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Ava DuVernay, την παραγωγή ο Jim Whitaker και η Catherine Hand, ενώ το σενάριο αποτελεί πνευματικό κόπο της Jennifer Lee. Το cast αποτελείται από γνωστά ονόματα όπως οι Oprah Winfrey (στο ρόλο της Mrs. Which), Reese Witherspoon (Mrs. Whatsit), Mindy Kaling (Mrs. Who), Chris Pine ((Mr. Murry), Gugu Mbatha-Raw (Mrs. Murry), Zach Galifianakis (The Happy Medium), Michael Peña (Red), André Holland (Principal Jenkins), Levi Miller (Calvin), Deric McCabe (Charles Wallace) και Storm Reid (Meg Murry). Το A Wriknle in Time θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 9 Μαρτίου 2018 και παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το νεότερο trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*