Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιστρέφει το Sonic 3 & Knuckles σε μια νέα συλλογή Sonic, σύμφωνα με φήμη

*
Μια νέα φήμη θέλει το Sonic 3 & Knuckles videogame να επιστρέφει σε μια νέα συλλογή Sonic που θα δώσει στην κυκλοφορία η SEGA. Φέτος διανύουμε τη χρονιά που ο δημοφιλής σκαντζόχοιρος κλείνει τα 30 χρόνια παρουσίας στην αγορά των videogames και η ιαπωνική εταιρεία έχει υποσχεθεί πολλές ανακοινώσεις και εκπλήξεις. Σύμφωνα, λοιπόν, με τον γνωστό leaker Zippo, ο τίτλος θα εμφανιστεί εκ νέου σε ένα ειδικό πακέτο που θα προκαλέσει ενθουσιασμό στους fans. Ο τίτλος αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια ένα θέμα με τα της μουσικής του, καθώς συμμετείχε σε αυτά ο Michael Jackson, αλλά φαίνεται πως το πρόβλημα έχει λυθεί. Πέραν του παραπάνω game, υπάρχουν ακόμη φήμες για επιστροφή του Sonic Colors σε μορφή remaster. Μένει να δούμε πλέον, τι ακριβώς θα φέρει όντως η SEGA στην αγορά μέσα στο 2021.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*