Η Namco Bandai ανακοίνωσε πως, μέχρι σήμερα, έχουν διατεθεί στα καταστήματα όλου του κόσμου 1,5 εκατομμύριο αντίτυπα του Dark Souls. Ο αριθμός αυτός αφορά τόσο στη διαθεσιμότητα για PS3 όσο και για Xbox 360. To μεγαλύτερο μερίδιο της "πίτας" αυτής αντιστοιχεί στην αγορά της Αμερικής, όπου έχουν διατεθεί 620.000 αντίτυπα της παραγωγής της From Software. Ακολουθεί η Ευρώπη με 470.000 αντίτυπα και, τέλος, η Ιαπωνία με 370.000 αντίτυπα.

Το Enternity θέλει να συμπληρώσει πως το Dark Souls κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία αποκλειστικά και μόνο για το σύστημα της Sony με εκδότρια την ίδια εταιρεία ανάπτυξης, τη From Software. Στη Δύση, ο τίτλος κυκλοφόρησε σε PS3 και Xbox 360 με εκδότρια εταιρεία τη Namco Bandai. To Enternity έκρινε το Dark Souls ως μία από τις σημαντικότερες κυκλοφορίες της χρονιάς κι ελπίζουμε το νούμερο αυτό της διάθεσης των αντιτύπων στα καταστήματα να μεταφραστεί σύντομα και σε πωλήσεις.
Αλλάζει όνομα η COSMOTE TV, αυτό είναι το νέο
Eλπίζω να μην "χαθεί" από τον πακτωλό των τίτλων που κυκλοφορούν!
Ιιιεεετττσσ ιιιεεετττσσ !!!
Μακαρι να παει ακομα καλυτερα γιατι πολυ απλα ειναι το καλυτερο action RPG ΚΑΙ για εμενα το πιο εθιστικο παιχνιδι που εχει βγει ποτε.Ολη την συλλογη μου να βαλω ενα Dark soul η ενα Demons souls δεν τα φτανουν!!!
συμφωνώ...πολύ καλό και εθιστικό παιχνίδι, βασικά και τα δυο και το περσινό και το φετινό.
Όταν πέσει η τιμή του θα τιμηθεί δεόντος!
Όχι που δε θα τανε !