Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η LG απαντάει στο Galaxy S III

Μετά το πέρας του φετινού Mobile World Congress και την πληθώρα συσκευών που παρουσίασε εκεί η LG, η εταιρεία φαίνεται πως ετοιμάζει και τη νέα της ναυαρχίδα που θα τεθεί αντιμέτωπη με το πλέον αναμενόμενο Samsung Galaxy S III. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μιλάμε για το κινητό με την κωδική ονομασία D1L, το οποίο θα έρχεται με διπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon S4 χρονισμένο το 1.5GHz, οθόνη 4.7 ιντσών, ανάλυση 1280x720 pixels και την Ice Cream Sandwich έκδοση του Android.



H κυκλοφορία του αναμένεται -βάσει πληροφοριών- τον Μάιο και μένει να δούμε πότε θα έχουμε μια πλήρη εικόνα για να κάνουμε τις ανάλογες συγκρίσεις σε επίπεδο τεχνικών χαρακτηριστικών.


GTA 5: Δωρεάν από 18 Ιουνίου η αναβάθμιση σε κονσόλες PS5, Xbox Series X|S ώστε να ετοιμαστείτε για το GTA 6

 
Πρόσθεσε το Enternity.gr στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Samsung

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Samsung

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Samsung

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*