Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Nexon ενδιαφέρεται για την ΕΑ

Η εταιρία Nexon που εδρεύει στη Νότιο Κορέα και ασχολείται με τα free-to-play games φέρεται να έχει δηλώσει ενδιαφέρον για εξαγορά της ΕΑ! Οι πληροφορίες έρχονται από τοπικά μέσα, σημειώνοντας πως η τιμή της μετοχής για τον μεγαλύτερο ανεξάρτητο publisher σημείωσε μέσα στην ημέρα άνοδο της τάξης του 8.1% από τη στιγμή που έγινε γνωστή αυτή η πρόθεση. Το Bloomberg μεταφέρει την επαφή των δύο πλευρών, τονίζοντας πως η ΕΑ δεν έχει αφήσει τίποτα να διαρρεύσει, τουλάχιστον όσον αφορά στην αντίδραση/απάντησή της.



Η Nexon έχει στην ιδιοκτησία της πολλά free-to-play MMORPGs όπως το MapleStory, ενώ εκπρόσωποί της αρνήθηκαν να κάνουν το παραμικρό σχόλιο.


Red Dead Redemption 2: Η Rockstar φοβόταν ότι οι παίκτες θα το βαρεθούν λόγω του μοναδικού πρωταγωνιστή

 
Πρόσθεσε το Enternity.gr στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GMnomaD
    • 3-4 meres meta apo fimes pou thelane thn EA na psaxnei na eksagorasei kapoia eteria mou fenete komataki diskolo . paixnidi entiposewn apo thn nexon , an kai pote den kserei kaneis. to melon tha diksei

*