H Ready at Dawn, το studio που βρίσκεται πίσω από τους God of War τίτλους του PSP Chains of Olympus και Ghost of Sparta, σημειώνει στο επίσημο site της πως αναζητά συνεργάτες για την ανάπτυξη ενός νέου game για το PlayStation 4. Η… ανακάλυψη αυτή έγινε από διάφορα sites που σημειώνουν πως η ίδια αγγελία πριν μερικές εβδομάδες έλεγε απλά πως ο τίτλος θα κυκλοφορήσει σε σύστημα οικιακής ψυχαγωγίας, ενώ τώρα αναφέρει πως θα κυκλοφορήσει σε next-gen home console.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η παραγωγή ανήκει στην κατηγορία των third person action adventures. Αν και η Ready at Dawn είναι ανεξάρτητη ομάδα, η σχέση της με τη Sony τα τελευταία χρόνια δείχνει πως πρόκειται για το πρώτο της project στο PlayStation 4.
Μεγάλο ποσοστό των παικτών ακυρώνουν τις συνδρομές σε Game Pass και PS Plus λόγω των αυξήσεων στις τιμές
Ταλαντούχα εταιρία. Καλά θα κάνει η Sony να την εξαγοράσει.
Πλέον πολλές οι αναφορές στα νέα συστήματα! Αν δεν τα παρουσιάσουν φέτος... μεγάλη απογοήτευση για μένα!
Θα ειναι μεγαλο λαθος αν δεν τις παρουσιασουν τωρα Shepard .
Δεν είναι ανάγκη να παρουσιαστούν οι next gen κονσόλες. Ένα development μπορεί να ξεκινήσει τώρα και να ολοκληρωθεί μετά από χρόνια.