
«Ένα από τα ενθαρρυντικά στοιχεία των πωλήσεων του Nintendo 3DS κατά την περίοδο των Χριστουγέννων είναι πως διαψεύδονται όσοι ισχυρίζονται πως η εν λόγω αγορά έχει πιάσει ταβάνι», σημείωσε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε «παίρνουμε κουράγιο από την πορεία του Nintendo 3DS τον τελευταίο μήνα και ταυτόχρονα πρέπει να ξέρουμε πως οι μέχρι στιγμής πωλήσεις του Vita δεν είναι ενδεικτικές της πορείας. Έχουμε μάθει από τα PSone, PS2, PSP και PS3 τι να περιμένουμε κάθε φορά και κανείς δεν μπορεί ποτέ να είναι σίγουρος. Έχει αποδειχτεί αυτό».
Η Ubisoft προσφέρει δωρεάν το Tom Clancy’s Ghost Recon: Future Soldier!



αμα το βιτα δεν πεσει στα 160 ευρω δεν θα γελανε για πολυ ακομα θα πατωσει η κονσολα και σιγουρα μια τετοια ωραια κονσολα δεν αξιζει να πατωσει γιαυτο πρεπει απο τωρα να μειωσουν την τιμη του
To PSVita αν και καλό φορήτο, δεν έχει περιθώρια να πετύχει. Γιατί για να πετύχει πρέπει να μειώσει την τιμή του σε επίπεδα 3DS. Δηλαδή να ρίξει την τιμή του 80-100€. Πράγμα που δεν μπορεί να το κάνει γιατί αυτά που έχει μέσα το PSVita (επεξαργαστής, κλπ.) έχουν υψηλό κόστος παραγωγής επειδή είναι τελευταίας γενιάς και έτσι θα λειτουργούσε σε συνθήκες κόστους. Αντίθετα το 3DS δεν προτίμησε τα top hardware και έτσι ένα 3DS έχει λιγότερο κόστος παραγωγής από ένα PSVita (πληροφορίες έλεγαν ότι η παραγωγή του 3DS κοστίζει μόνο 60-70€). ΄Άρα η μάχη είχε κριθεί ήδη από τη στιγμή που ανακοινώθηκε πάλι μία κονσόλα της SONY με top γραφικά = πανάκριβο hardware = αναγκαστική υψηλή τιμή πώλησης.
Πργματικά δεν ξέρω πως τα καταφέρνουν εκεί στη Sony αλλά πάνε απο το ένα marketing fail στο άλλο....Συγχαρητήρια...