Η Visceral Games, developer της εξαιρετικής σειράς Dead Space, βρίσκεται σε αναζήτηση νέων developers για ένα εντελώς νέο τίτλο, όπως μαρτυρά η αγγελία που έβαλε το studio σε γνωστή ιστοσελίδα της βιομηχανίας. Στο κείμενο δε φαίνεται η παραμικρή λεπτομέρεια για το επόμενο game της ομάδας του Steve Papoutsis, ωστόσο είναι εμφανές ότι το ταλέντο δε λείπει και πως η ΕΑ θα την εκμεταλλευτεί και για νέους τίτλους.

Το Dead Space 2 είναι η τελευταία παραγωγή της Visceral μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό review του Enternity (και να απολαύσετε το αντίστοιχο video review), κάνοντας click εδώ.
PlayStation: Η Sony ακούει τις αντιδράσεις για τα physical games, σύμφωνα με Ιάπωνα developer
popo me porose. elpizo bebaia na min afisoun to dead space 3 na mazepsei sxoni
Ευχάριστα νέα, ελπίζω σε κάτι διαφορετικό, μιας και δεν είμαι πολύ fan των horror games, αλλά αυτή τη φορά να τα πάνε καλύτερα από ότι με το Dante's Inferno.
πολύ καλή ιδέα, να μην κολλάνε σε ένα είδος και να δοκιμάζουνε και νέες ευκαιρίες. μακριά από τα Dante style παιχνίδια, εκεί δεν το έχουν τα παλικάρια!
Παπουτσή κάνε ενα horror παιχνίδι με βάση τη πατρίδα σου ρε big guy!
Περιμενω με αγωνια το επομενο IP τους.