Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κλείνουν οι PS3 servers του Black Ops; (Update)

Η Activision φέρεται να είναι διατεθειμένη να κλείσει τους servers που εξυπηρετούν τους παίκτες του Call of Duty: Black Ops στην έκδοση για το PlayStation 3. Πηγή της είδησης είναι ο ανεξάρτητος δημοσιογράφος Jason Koblovsky, ο οποίος αναφέρει σε post στο blog του πως πήρε αυτή την απάντηση όταν επικοινώνησε με την Activision για να αναφέρει προβλήματα με τη σύνδεσή του κατά τη διάρκεια του online gameplay.



Η εταιρία δεν έχει απαντήσει ακόμη και αυτή η εξέλιξη έχει ανησυχήσει τόσο τους παίκτες όσο και τα ΜΜΕ του εξωτερικού που δέχονται συνεχώς πληροφορίες που δε διαψεύδουν αυτή την πρόθεση. Η άποψη του Enternity είναι πως κάτι τέτοιο είναι σχεδόν αδύνατο να συμβεί, ωστόσο η εκδότρια εταιρία οφείλει να πάρει θέση άμεσα.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 20:30
H Activision τοποθετήθηκε επίσημα, αναφέροντας πως δεν υπάρχει περίπτωση να κλείσουν οι servers που εξυπηρετούν την PS3 έκδοση του Black Ops.




Επίσημο: Ανακοινώθηκε πότε ξεκινάνε οι προ-παραγγελίες του GTA 6!

 
Πρόσθεσε το Enternity.gr στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Call of Duty: Black Ops
    • 16+ pegi 16+
      • 7.6 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (24)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE http://www.callofduty.com FOLLOWERS 0 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • JamieT
    • Να κλείσουν οι servers; Αντί να διορθώσουν το πρόβλημα, θα τους κλείσουν; Δεν πάμε καλά. Το multiplayer κομμάτι του τίτλου είναι αυτό που έχει αποφέρει τόσα έσοδα στο Call Of Duty: Black Ops. Δεν νομίζω να γίνει κάτι τέτοιο. Αν όμως γίνει, θα φάει τρελό κράξιμο η Activision.

    • BigDaddy
    • Να πω και γώ? Λοιπόν οτι είπε ο jimis. To θέμα ειναι ότι η Activision Πρέπει να σεβαστεί τους πελατές της με τόσα έσοδα πρέπει να διορθώσει τα θέματα αυτά ειδικά PS3 έκδοση.Η καταστασή στο online κομμάτι του τίτλου είναι unplayable ειδικά με φίλους πάνω των 3 παιχτών στο matchmaking.Και διόρθωμα η σκόπευση.

*