Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μειώνονται τα έσοδα της Apple μετά από 10 χρόνια

Η Apple έδωσε στην κυκλοφορία τα οικονομικά στοιχεία της για το πρώτο τρίμηνο του 2013 και για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια τα έσοδα της είναι μειωμένα. Πιο συγκεκριμένα το iPhone επέφερε κέρδη αξίας 9.5 δισεκατομμυρίων δολαρίων έναντι 11.6 στην αντίστοιχη περίοδο πέρσι, ενώ το iPad πούλησε 11.8 εκατομμύρια αντίτυπα έναντι 19.5 εκατομμυρίων αντιτύπων στο αντίστοιχο διάστημα πέρσι. Η εταιρία παρόλα αυτά κατάφερε να κάνει ρεκόρ εσόδων το Μάρτιο, ύψους 43,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων.



Ο διευθύνων σύμβουλος της Apple, Tim Cook, δήλωσε πως είναι πολύ ευχαριστημένη με το ρεκόρ εσόδων και πιστεύουν πως η συνέχεια για το iPhone και το iPad θα είναι εξίσου δυνατή. Πρόσθεσε πως αντιλαμβάνονται ότι ο ρυθμός ανάπτυξης της εταιρία θα πέσει λόγω της καταπληκτικής χρονιάς που είχαν το 2012. Ενώ έκλεισε πως ήταν στενάχωρο για όλους η πτώση τιμής της μετοχής της εταιρίας αλλά συνεχίζουν να δίνουν το καλύτερό τους εαυτό.




Μαζικό blackout στο PlayStation οργανώνουν οι gamers για τον Αύγουστο!

 
Πρόσθεσε το Enternity.gr στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
5 ΣΧΟΛΙΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*