Ο Ashraf Ismail, game director της Ubisoft, σε μια πρόσφατη συνέντευξη του δήλωσε πως η έκδοση για PC του Assassin’s Creed 4: Black Flag θα λανσαριστεί λίγες εβδομάδες μετά από τις εκδόσεις για PS3, Wii U και Xbox 360. «Δουλεύουμε σκληρά για την PC έκδοση. Είναι μία από τις κύριες πλατφόρμες που εργάζεται η ομάδα. Όσο για τους λάτρεις του PC, μην ανησυχείτε. Το παιχνίδι στο PC θα φαίνεται εκπληκτικό», συμπλήρωσε κλείνοντας.

Υπενθυμίζεται ότι το Assassin’s Creed 4: Black Flag, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές Νοεμβρίου και θα είναι τίτλος λανσαρίσματος για τα PS4 και Xbox One.
Με το PS6 να πλησιάζει, η Sony ανακοίνωσε το τέλος εποχής για την κυκλοφορία παιχνιδιών σε Blu-ray
Κλασικά
Ως συνήθως.
Μετά θα φταίει η πειρατεία πάλι στην ubisoft.
καθολου να μην εβγαινε δεν θα με πειραζε καθολου ισα-ισα πρεπει να σταματησουν να βγαζουν τετοια games στο pc για να μην τα θαβουν με την πειρατεια