Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μετά από 6 χρόνια, το PlayStation Home γίνεται ξανά λειτουργικό με πρωτοβουλία των fans (videos)

*
Το PlayStation Home ήταν μια ξεχωριστή προσπάθεια της Sony που έβαζε τους παίκτες σε έναν εικονικό κόσμο με ένα avatar και μετά την απόφαση κλεισίματός του, εξαφανίστηκε από την επικαιρότητα. Ωστόσο, επανέρχεται. Αυτή τη φορά με πρωτοβουλία των fans και σε συνεργασία με το PlayStation Online Network Emulated (PSONE), η λειτουργία του επανέρχεται χωρίς την παρέμβαση της Sony. Η ομάδα που έχει αναλάβει να επαναφέρει την πλατφόρμα ονομάζεται Destination Home και θα επιτρέπει σε παίκτες να συνδεθούν σε δημόσια και πριβέ lobbies μέχρι το τέλος της χρονιάς.



Οι fans συνεισφέρουν στο project προσφέροντας Home data από τα PS3 τους και σιγά-σιγά στόχος είναι να δημιουργηθούν όλα τα σχετικά δωμάτια και οι χώροι που είχαμε γνωρίσει. Το PlayStation Home ξεκίνησε τη λειτουργία του σε open beta τον Δεκέμβριο του 2008 ως 3D social gaming πλατφόρμα και η Sony το έκλεισε, όσο ήταν ακόμη σε beta, τον Μάρτιο του 2015.





 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*