Το νέο μεγάλο επίσημο patch του PES 2012 έρχεται μέσα στις επόμενες ημέρες για να βελτιώσει και να εμπλουτίσει ακόμη περισσότερο τον τίτλο της Konami. Συγκεκριμένα, η ιαπωνική εταιρία θα προσφέρει από τις 6 Μαρτίου σε όλους τους κατόχους της παραγωγής της σε PC, PS3 και Xbox 360 τη δυνατότητα να αναβαθμίσουν τα ρόστερ των ομάδων με τις μεταγραφές που έγιναν έως και στην πρόσφατη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ακόμη, το patch θα προσθέτει ανανέωση στις εμφανίσεις των εθνικών ομάδων Ισπανίας, Γερμανίας και Ιαπωνίας, καθώς και τη νέα μπάλα της Adidas που θα χρησιμοποιηθεί στο φετινό τελικό του Champions League στο Μόναχο. Τέλος, οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα δουν ξανά τον Σεμπάστιαν Λέτο να επανέρχεται στο ρόστερ της ομάδας τους.
PS6: Καθυστερεί η κυκλοφορία του;
Βαρτε επιτελους την ΑΠΟΕΛΑΡΑ μεσα, ομαδα που ειναι στους 16 του C.L και υπαρχει πιθανοτητα για τους 8 να μην υπαρχει ουτε στο pro ουτε στο fifa ,Ντροπη και Αισχος
Αυτοί που προτιμάνε τα arcades ίσως?
Ελληνικο πρωταθλημα υπαρχει για το ps3?
Προστίθεται με το patch του WEHellas που θα σας παρουσιάσουμε με το που θα κυκλοφορήσει τις επόμενες μέρες
απο παπουτσια τι θα εχει τι νεο πατσακι???