Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα ημερομηνία κυκλοφορίας για το A Hole New World

*
Η MadGears Games αρχικά είχε προγραμματίσει να κυκλοφορήσει το 8-bit side scroller A Hole New World στις 19 Μαΐου για τις κονσόλες και το PC. Δυστυχώς, το παιχνίδι λόγω άγνωστων μέχρι στιγμής θεμάτων καθυστέρησε και η εταιρεία ανακοίνωσε πως η νέα ημερομηνία κυκλοφορίας για Xbox One και PC είναι η 9η Ιουνίου. Ο τίτλος δεν αποτελεί remake κάποιου παλιού παιχνιδιού του NES, απλά η ομάδα ανάπτυξης αντλεί έμπνευση από εκείνη την εποχή. Για να κατευνάσει τα πνεύματα η εταιρεία θα διεξάγει ένα διαγωνισμό τόσο για του κατόχους του παιχνιδιού στο Xbox One, όσο και για PC και όποιος παίκτης ξεκλειδώσει όλα τα achievements και στείλει στοιχεία που να αποδεικνύουν το "κατόρθωμά", του θα λάβει το παιχνίδι σε παλιό, κλασικό NES cartridge.



Επί του παρόντος δεν υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας για το A Hole New World στο PlayStation 4, αλλά ο συγκεκριμένος διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί και για τους κατόχους της κονσόλας, μόλις κυκλοφορήσει ο τίτλος. Στη συνέχεια μπορείτε να πάρετε μια γεύση μέσω του παλιού trailer της ανακοίνωσης.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*