Η Huawei κινείται γρήγορα για να προσφέρει ένα κινητό ανταγωνιστικό στο Samsung Galaxy S4, τουλάχιστον για την αγορά της Κίνας και έτσι ετοιμάζει ένα νέο κινητό-ναυαρχίδα. Είναι μάλιστα σημαντικό, καθώς μιλάμε για διάθεση ενός νέου τόσο ισχυρού smartphone, 3 μήνες μόλις μετά την ανακοίνωση του Ascend D2. Μάλιστα είναι τέτοιες οι φήμες που μιλούν για εξαιρετικά χαμηλή τιμή διάθεσης.

Ακόμη, σημαντικό είναι το γεγονός ότι το πάχος του αναμένεται στα 6.3 χιλιοστά και από τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά ξεχωρίζουμε τα εξής: οθόνη Full HD 4.9 ιντσών, τετραπύρηνο επεξεργαστή στα 1.8GHz, 2GB μνήμης, κάμερα 13MP και μπαταρία χωρητικότητας 2600mAh.
Μαζικό blackout στο PlayStation οργανώνουν οι gamers για τον Αύγουστο!
Παρόλο που έχουν την ταμπέλα του κινέζικου είναι πολύ καλά κινητά. Τελευταία βελτίωσαν και την εμφάνιση τους πολύ. Αναμένουμε να δούμε τις επίσημες ανακοινώσεις.
Εχω το Huawei Ascend P1... Οφειλω να ομολογησω οτι δυσκολα ξαναλλαζω μαρκα....
Ωραίο φαίνεται!
@assassin ωραίο το P1? Aπό updates πώς τα πάει?
Thwma eisai spiti ?
Παρα πολυ καλη εταιρια και με καλη ποιοτητα! Εταιρια ΤΙΤΑΝΑΣ στον τομεα της για οποιον ξερει! Το θεμα ειναι... μολις 3 μηνες πριν εβγαλε την ναυαρχιδα της και τωρα αυτο;
μια χαρά...
Εντυπωσιακό. Να δούμε σε τι επίπεδα θα κινείται η τιμή όμως για να κρίνουμε
Καλό! Και η μπαταρία πολύ καλή....πιστεύω πως θα μπει στις προτιμήσεις πολλών για αγορά κορυφαίων κινητών...
Αν η τιμη του ειναι γυρο στα 400 ευρω θα πουλησει πολυ.πιστευω τα κορυφαια τα συναγωνιζεται στα ισια.να το δουμε ομως και απο κοντα.