Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο concept art για το Dragon Age 4 από την BioWare (εικόνα)

*
Η BioWare δημοσίευσε ένα νέο concept art για το Dragon Age 4, θέλοντας να δώσει το κάτι παραπάνω στους fans του franchise που περιμένουν το νέο μέρος του. Τη σχετική δημοσίευση έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο Christian Dailey, ο executive director του νέου μέρους της σειράς. Μετά το σχετικό post, ο Dailey έδωσε και ραντεβού με τους φίλους του game στην Minrathous, την μεγαλύτερη πόλη στον κόσμο του Dragon Age και πρωτεύουσα του Tevinter. Το παιχνίδι είναι ήδη αρκετό καιρό σε φάση ανάπτυξης και το είδαμε πρώτη φορά στα Game Awards 2018. Έπειτα, ακολούθησε μια πιο αναλυτική ματιά στο Gamescom Opening Night Live του 2020 και αναμένουμε σίγουρα κάτι νεότερο από το στούντιο τις επόμενες εβδομάδες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*