Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο developer diary για το Streets of Rage 4 (video)

Ο publisher Dotemu δημοσίευσε ένα διάρκεια οκτώ λεπτών developer diary για το Streets of Rage 4, με τίτλο “Behind the Gameplay”. Σε αυτό παρουσίαζονται ο game designer Jordi Asensio και οι προγραμματιστές programmers Cyrille Lagarigue και Beausoleil Samson Guillemette, το κοινό όραμα των οποίων οδήγησε στη δημιουργία του Streets of Rage 4.

Η ομάδα μιλάει για τις ιδέες που εξέτασε κατά τη διαδικασία ανάπτυξης και για το το πως το Streets of Rage 2 έγινε η βάση για την ανάπτυξη του επερχόμενου παιχνιδιού. Το Streets of Rage 4 αναπτύσεται από κοινού από τις Dotemu, Lizardcube και Guardcrush Games. Αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2020, για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*