Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο trailer για το BlazBlue: Chrono Phantasma Extend

Η Arc System Works έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο trailer για το BlazBlue: Chrono Phantasma Extend. Μέσα από αυτό παρουσιάζονται -μεταξύ άλλων- νέα κομμάτια της ιστορίας που προσφέρει ο νέος τίτλος. Υπενθυμίζεται πως το επερχόμενο game αποτελεί μία αναβαθμισμένη έκδοση του Chrono Phantasma, ενώ περιλαμβάνει δύο νέους χαρακτήρες, ένα ανανεωμένο σύστημα Guard Gauge, ένα νέο stage, επιπλέον σενάρια στην ιστορία καθώς και ένα νέο story mode με τους χαρακτήρες του BlazBlue: Remix Heart. Ο τίτλος αναμένεται στην Ιαπωνία στις 23 Απριλίου για PS4, PS3, PS Vita και Xbox One, ενώ αναμένεται το Καλοκαίρι του τρέχοντος έτους για την αγορά της Β. Αμερικής. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το trailer παρακάτω.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*