Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι 3rd parties υποστηρίζουν το 3DS

Ο ισχυρός άνδρας της Nintendo of America Reggie Fils-Aime μίλησε στο MTV και δήλωσε πως η στήριξη των τρίτων κατασκευαστών προς το Nintendo 3DS θα είναι πολύ μεγάλη. Συγκεκριμένα, τόνισε πως το line-up του είναι το καλύτερο που είχε μέχρι σήμερα η ιαπωνική εταιρία σε λανσάρισμα συστήματός της και συμπλήρωσε πως οι μεγάλες επιτυχίες της Nintendo θα κάνουν την εμφάνισή τους στο άμεσο μέλλον.



Η κίνηση αυτή έχει να κάνει με μια απόφαση στρατηγικής σημασίας, έτσι ώστε οι καταναλωτές που θα σπεύσουν να αγοράσουν το σύστημα να βρίσκουν πάντα ένα νέο ΑΑΑ τίτλο.


Η Ubisoft προσφέρει δωρεάν το Tom Clancy’s Ghost Recon: Future Soldier!

 
Πρόσθεσε το Enternity.gr στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • lovesfool
    • Άσχετο, αλλά στη φωτογραφία, από αυτή την οπτική, δεν μοιάζει λίγο με τον Donkey Kong ο Reggie;

      Όσο για τη δήλωση αυτή καθεαυτή, αρκεί να μην χάσει η Ninty την ταυτότητά της. Πάντα ο βασικός λόγος αγοράς ήταν οι 1st party τίτλοι. Όπως και να το κάνουμε, άλλη η μαγεία των 1st party τίτλων της Ninty.

    • Sephiroth
    • H φωτογραφία είναι ΕΠΟΣ!

      Είναι πολύ σημαντικό να κυκλοφορήσουν αξιόλογοι 1st party τίτλοι, ωστόσο είναι σημαντικό να το προσέξουν και οι third parties. Είναι δηλαδή λογικό η ίδια η εταιρία να το υποστηρίξει όσο περισσότερο γίνεται, ωστόσο δε πρέπει να δούμε μία στίβα από προχειροδουλειές από third parties. Με όσους κι αν μίλησα από τους παρευρισκόμενους στο event του Amsterdam πάντως, τα σχόλια είναι εξαιρετικά. Ίδωμεν...

    • Spahar
    • Οι 1st party τίτλοι δε νομίζω να πάνε πουθενά, δεν έχει λόγο η Nintendo να σταματήσει να τους βγάζει. Η υποστήριξη από τους 3ους πάντως είναι όντως φαινομενική. Η ιδέα του 3D ήταν μεγάλη στρατηγική κίνηση, γιατί έψησε πολλούς devs να στραφούν σε remakes επιτυχημένων τίτλων τους. Για αρχή αυτό είναι πάρα πολύ καλό, ας ελπίσουμε ότι η υποστήριξη θα συνεχιστεί και με νέα projects.

*