Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι voice actors του Crash Bandicoot 4: It’s About Time δουλεύουν ήδη στο επόμενο project τους

*
Οι voice actors Scott Whyte και Lex Lang που εργάστηκαν στο Crash Bandicoot 4: It’s About Time δημοσίευσαν μια φωτογραφία που τους δείχνει να εργάζονται πάνω σε ένα νέο project. Ο Scott Whyte συγκεκριμένα (που έδινε τη φωνή του στον πρωταγωνιστή του τίτλου της Activision) ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram account του, όπου και αναφέρει πως βρίσκεται μαζί με τον Lex Lang (φωνή του Dr. Neo Cortex) στο στούντιο και ηχογραφούν κάτι νέο. Στο post που ακολουθεί τη φωτογραφία, ο ηθοποιός σημειώνει πως «όχι, δεν είναι άλλο ένα Crash game (ή μήπως είναι);», αφήνοντας αρκετά ερωτήματα και απορίες. Προς το παρόν δεν φαίνεται πως θα πάρουμε σύντομα απάντηση, αλλά δείτε και μόνοι σας το post και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*