Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι πωλήσεις της σειράς Grand Theft Auto

Με το πολυαναμενόμενο Grand Theft Auto V στον ορίζοντα, η Take Two αποκάλυψε ακόμα ένα εντυπωσιακό επίτευγμα της επιτυχημένης σειράς, αφού οι πωλήσεις όλων των παιχνιδιών του franchise ξεπερνούν τα 125 εκατομμύρια αντίτυπα. Σύμφωνα με τον CEO Strauss Zelnick -που μιλώντας στο Gamespot αποκάλυψε το τεράστιο αυτό νούμερο- η σειρά σημείωσε το άλμα των πωλήσεων της από το Σεπτέμβριο του 2011, όταν ο αριθμός αυτός βρίσκόταν μόνο στα 114 εκατομμύρια (αντίτυπα).



Ο ίδιος δικαιολόγησε τη τεράστια επιτυχία της σειράς στο γεγονός ότι δεν κυκλοφορεί κάτι νέο κάθε χρόνο σε συγκεκριμένη εποχή, με αποτέλεσμα να υπάρχει ακόμα ζήτηση για τους παλαιότερους τίτλους.

Καταστήματα αρνούνται να πουλήσουν το GTA 6!

 
Πρόσθεσε το Enternity.gr στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
5 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Rockstar Games

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Rockstar

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Grand Theft Auto V
    • 18+ pegi 18+
      • 9.2 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (169)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE http://www.rockstargames.com/V/ FOLLOWERS 42 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • 10

    ENTERNITY SCORE
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • paoan013
    • Τι Grand Theft Auto βγήκε το φθινόπωρο του 2011; Το GTA III σε HD. Άρα, αναμένεται περαιτέρω αύξηση των πωλήσεων, λόγω της κυκλοφορίας του GTA:Vice City σε HD. Μήπως λοιπόν να έβγαιναν τα GTA του PS2, σε HD και σε PS3 και XBOX360;

    • mistac75
    • Εγώ μετά από 3 χρόνια που βγήκε για το PC το GTA IV το λιώνω τώρα γιατί τότε σερνόταν. Όχι ότι και τώρα δεν έχει τα προβληματάκια του αλλά σίγουρα πάει πολύ καλύτερα ακόμα και με full HD ανάλυση. Πάντως όσο το προχωράω τόσο περισσότερο μου αρεσει. Εκπληκτικό πραγματικά... Και δεν έχω ακόμα ακουμπήσει τα episodes from Liberty City.... Το μόνο που έχω να προσάψω είναι ότι τελικά το port for PC ήταν κάκιστο.... Ακόμα και σήμερα με αυτό το PC που έχω (Intel i5 2500K with MSI Geforce 560Ti Twin Frozr Edition OC), ακούω να ανεβαίουν οι στροφές των ανεμιστήρων της κάρτας γραφικών (έτσι νομίζω, εκτός και αν είναι ο ανεμιστήρας της cpu). Και εντάξει τα γραφικά μετά από 3 χρόνια είναι κάπως γερασμένα κακά τα ψέματα, αλλά το gameplay μαμάει και δέρνει, αυτό έχει σημασία.

    • vonzuchter
    • δεν εχει υπαρξει κακο GTA απο την εποχη του πρωτου πρωτου 2D στο DOS. οτι εχει βγει ειναι παιχνιδαρα. και νομιζω ειναι απο τα ελαχιστα φρανσαιζ που μπορει να καυχιεται οτι σε περιοδο 16 με 17 ετων που εχει το GTA καθε τιτλος ηταν παιχνιδαρα. Αντε και το Civilization να βαλουμε. Αντε και το Total War.

*