Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτες πληροφορίες για το Ultra Hyperball του Switch

*
H Springloaded Software έδωσε στη δημοσιότητα πληροφορίες για το επερχόμενο Ultra Hyperball που αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το Nintendo Switch. Η δημιουργός εταιρεία των Campaign Clicker και Hiragana Pixel Party αποκάλυψε πως θα έχετε τη δυνατότητα να "συμμαχήσετε" μαζί με άλλους 3 φίλους σας προκειμένου να πετάξετε την μπάλα όσο πιο ψηλά μπορείτε. Βέβαια, εάν δεν θέλετε να παίξετε με φίλους θα υπάρχει και το single player campaign για να δοκιμάσετε τις ικανότητές σας. Επίσης, η ομάδα ανάπτυξης έχει σκοπό να εκμεταλλευτεί όλα τα features που προσφέρει το Switch δηλαδή Joy-Cons, touch και motion controls. Επί του παρόντος δεν υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας για το παιχνίδι ή τιμή διάθεσης, παρ’ όλα αυτά η Springloaded παρουσίασε ένα trailer μικρής διαρκείας για τον τίτλο, το οποίο και θα βρείτε στη συνέχεια του άρθρου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*