Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πτώση για τις πωλήσεις video games

Σύμφωνα με τις τελευταίες μετρήσεις του NPD Group, η αγορά των video games σημείωσε σημαντική πτώση το 2010, φτάνοντας σε τζίρο τα 18.6 δισεκατομμύρια δολάρια, σε σχέση με τα 19.7 δισεκατομμύρια του 2009 και τα 21.4 δισεκατομμύρια το 2008, όσον αφορά σε επίπεδο hardware, software και περιφερειακών. Οι πωλήσεις συστημάτων απέφερε 6.3 δισεκατομμύρια δολάρια, με την πτώση να φτάνει το 12.5% σε σχέση με το 2009. Το μοναδικό σύστημα που δείχνει να σημείωσε θετική πορεία μέσα στο 2010 είναι το Xbox 360. Συγκεκριμένα, το σύστημα της Microsoft σημείωσε το Δεκέμβριο τις υψηλότερες πωλήσεις της ιστορίας της με 1.86 εκατομμύρια τεμάχια, 42% περισσότερα από τα αντίστοιχα του Δεκεμβρίου 2009.



Όπως είναι φυσιολογικό, η επιτυχία του Xbox 360 οφείλεται στην κυκλοφορία του Kinect που έκανε την εμφάνισή του το Νοέμβριο του 2010 και κατάφερε να φτάσει στα χέρια 8 εκατομμυρίων καταναλωτών μέσα στις πρώτες 60 ημέρες διάθεσης. Μικρότερη άνοδο σημείωσε και η αγορά των PC games, οι πωλήσεις των οποίων αυξήθηκαν κατά 3%.


Αλλάζει όνομα η COSMOTE TV, αυτό είναι το νέο

 
Πρόσθεσε το Enternity.gr στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*