Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στη γραμμή παραγωγής τα LTPO OLED panels της Samsung για το iPhone 13 Pro

*
Μέσα του εξωτερικού αναφέρουν πως η Samsung θα είναι ο βασικός προμηθευτής οθόνων για το iPhone 13 Pro της Apple. Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα ακούγονται, η Samsung θα προμηθεύσει την Apple με περίπου 80 εκατομμύρια κομμάτια 120Hz LTPO OLED panels τόσο για χρήση στο iPhone 13 Pro, όσο και για το iPhone 13 Pro Max. Όσο για το standard iPhone 13 και το iPhone 13 mini, αναφέρεται πως θα χρησιμοποιούν panels των LG και BOE. Η LG συγκεκριμένα λέγεται πως θα προμηθεύσει την Apple με περίπου 30 εκατομμύρια panels.

Ακόμα και αν η αμερικανική εταιρεία ετοιμάζεται να ρίξει στην αγορά τη νέα σειρά iPhone μέσα στο 2021, τα μοντέλα της οικογένειας iPhone 12 δεν πρόκειται να αποσυρθούν σε καμία περίπτωση στο άμεσο μέλλον. Μέχρι το τέλος του έτους η Samsung θα έχει έτοιμες περίπου 120 εκατομμύρια οθόνες OLED, με την LG να εξασφαλίζει σχεδόν 50 εκατομμύρια επιπλέον κομμάτια και την BOE ακόμα 9 εκατομμύρια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*