Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 15 Μαΐου η κυκλοφορία του PS5 στην Κίνα

*
Η Sony Interactive Entertainment Shanghai ανακοίνωσε πως το PS5 θα κάνει το ντεμπούτο του στην αγορά της Κίνας στις 15 Μαϊου. Οι τιμές των δύο εκδόσεων θα είναι 3099 και 3899 yuan και οι προπαραγγελίες θα ξεκινήσουν από σήμερα. Μαζί με την κονσόλα θα διατεθεί στα καταστήματα το DualSense Controller έναντι 529 yaun, το Pulse 3D Wireless Headset έναντι 749 yuan, η HD Camera έναντι 449 yuan και το DualSense Charging Station έναντι 229 yuan. Οι συνδρομητές του PS Plus θα μπορούν να έχουν πρόσβαση κι αυτή στο PlayStation Plus Collection, το οποίο για την κινεζική αγορά θα περιλαμβάνει τα εξής 12 games: Final Fantasy XV, Gravity Rush 2, Hardcore Mecha, Helldivers: Dive Harder Edition, Horizon Zero Dawn / Horizon Zero Dawn – The Frozen Wilds, Journey, The Last Guardian, LittleBigPlanet 3, Loco Roco Remastered, Ratchet & Clank, Tearaway και WipEout Omega Collection.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*