Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 29 Απριλίου η PlayStation China Press Conference 2021

*
Η Sony Interactive Entertainment Shanghai ανακοίνωσε την ημερομηνία και ώρα που θα διοργανώσει το PlayStation China Press Conference 2021. Συγκεκριμένα, η συνέντευξη Τύπου της φετινής χρονιάς για το region θα διεξαχθεί στις 29 Απριλίου 06.00 τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδας) και θα είναι διαθέσιμη μέσω διάφορων online platforms, όπως τα Weibo, Bilibili, Douyu.com, Huya.com, Douyin (Tik-Tok) και Kuaishou. Προς το παρόν δεν υπάρχουν περαιτέρω ανακοινώσεις για το τι θα περιλαμβάνει, ωστόσο φανταζόμαστε πως κυρίως θα εστιάσει σε τίτλους που ενδιαφέρουν την τοπική αγορά. Όπως και να ‘χει, το Enternity θα έχει στραμμένο το αυτί του προς τα εκεί και αν προκύψει κάτι με ενδιαφέρον, θα το δείτε στην αγαπημένη σας σελίδα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*