Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στο Steam το The Vanishing of Ethan Carter Redux

Η έκδοση remastered The Vanishing of Ethan Carter, το οποίο χρησιμοποιεί Unreal Engine 4 (αντί για Unreal Engine 3 που χρησιμοποιήθηκε για τον αρχικό τίτλο), είναι πλέον διαθέσιμο στο Steam ως δωρεάν update. Εκτός από βελτιώσεις στον οπτικό τομέα, ο τίτλος έρχεται με νέα χαρακτηριστικά και βελτιστοποιήσεις στο gameplay, όπως νέο save system, διορθώσεις για τις επιλογές Invisible / barely visible, ενώ δεν υπάρχει πλέον backtracking. Στη συνέχεια μπορείτε να απολαύσετε το σχετικό trailer.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Dyolf
    • To Ethan Carter μαζί με το Alien Isolation ήταν για εμένα τα GOTY του 2014 χαλαρά... Το Redux είναι η τέλεια ευκαιρία για ακόμα ένα playthrough και λίγο που το έβαλα έχει όντως αισθητές διαφορές σε φωτισμούς και στα textures.

*