
Μάλιστα, ο Creutz αμφιβάλει αν για τη φθίνουσα πορεία του franchise ευθύνεται η μεταβατική περίοδος στις δύο γενιές συστημάτων οικιακής ψυχαγωγίας.

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ
ΔΙΑΝΟΜΗ
PEGI
Το Call of Duty: Ghosts είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα (εμπορικώς) παιχνίδια της χρονιάς που μας φεύγει, αλλά παρόλα αυτά δεν κατάφερε να φτάσει τους προκατόχους του.
Καλά να πάθουν. Αρκετά πια με τα Call of Duty.
κάθε χρόνο τα ίδια φυσικό είναι..εδώ μπουχτίσαμε με τα AC που έχουν και κάτι το διαφορετικό...
Το Modern Warfare 3 ήταν παιχνιδάρα, οπότε δε μου κάνει εντύπωση το "36% κάτω". Η Infinity Ward επίσης πάντα έχει τρελό θέμα με τα hack, δηλαδή δε γίνεται να έχουν prestige hack στο Ghosts απ' την πρώτη μέρα που βγαίνει το παιχνίδι. Από κει και πέρα σίγουρα παίζει ρόλο το ότι βγαίνουν οι next gen κονσόλες.
Υ.Γ: Ghosts > BO2 για μένα
Κουράζει...
Εμένα ήταν το πρώτο μου Call of Duty
Ευτυχώς! Γιατί το Ghosts είναι σαβούρα μπροστά στο Black Ops 2... Βασικά μπροστά σε όλα τα CoD...
Μόνο MW3 το Ghost είναι κουραστικό
Κουραστικό έγινε πια το call of duty όλο τα ίδια και τα ίδια....
Θα συμφωνησω με τον ReN1a.Αγαπημενα μου cod το mw3 και bo1,ολα τα αλλα κατω του μετριου.Αν και η αληθεια ειναι πως τα εχω παρει με την infinity ward,γιατι οχι μονο ειπε ψεματα για το οτι ps3/xbox 360 θα εχουν dedicated servers,αλλα επισης και οτι δεν υπαρχει πια quickscoping(μυθος)
Το Ghost είχε καλή ιστορία και ήταν ενδιαφέρον αλλά το Black ops series και το Modern Warfare series είχε πολύ καλύτερη.