Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το studio του Crash Bandicoot 4 δουλεύει πλέον στην ανάπτυξη του Call of Duty: Warzone

*
Η Toys For Bob ανακοίνωσε μέσω Twitter ότι εργάζεται πλέον στην ανάπτυξη της τρίτης σεζόν του Call of Duty: Warzone. Το συγκεκριμένο στούντιο ανέπτυξε πρόσφατα το Crash Bandicoot 4: It's About Time, ενώ έχει μία μακρά και σταθερή πορεία στον χώρο των video games. Το πρώτο τους παιχνίδι ήταν το Star Control του 1990 για συστήματα όμως Sega Mega Drive, Commodore και Amiga. Αργότερα ανέλαβαν την ανάπτυξη τίτλων για το PlayStation 1, όπως του Pandemonium! (1996) και του The Unholy War (1998). Για να φτάσει στις πιο πρόσφατες συμμετοχές σε παιχνίδια όπως Skylanders, Crash Bandicoot N. Sane Trilogy και Spyro Reignited Trilogy.

Όσο για την Τρίτη σεζόν του Call of Duty: Warzone, έχει γίνει ήδη διαθέσιμη και περιέχει νέα weapons, νέους operators, custom vehicle skins και νέα modes για να παίξετε. Το παιχνίδι είναι διαθέσιμο για PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X και Xbox Series S.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*