Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το νέο 4G Smartphone MLS iQTalk Flame αποκλειστικά στον ΓΕΡΜΑΝΟ

Το νέο 4G Smartphone MLS iQTalk Flame, με  οθόνη 5 ιντσών και ιδιαίτερα προσιτή τιμή, φέρνει στους πελάτες του αποκλειστικά ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Το MLS iQTalk Flame είναι εξοπλισμένο με τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.0 GHz, "τρέχει" Android στην έκδοση 5.1 Lollipop και υποστηρίζει ταχύτητες 4G. Η συσκευή διαθέτει, επίσης, 8GB μνήμη και κύρια κάμερα 8MP. Το MLS iQTalk Flame ξεχωρίζει, επίσης, για την προσωπική βοηθό MAIC (MLS Artificial Intelligence Center). Μέσω φωνητικής εντολής στα ελληνικά η συσκευή μπορεί να πάρει τηλέφωνο ακούγοντας απλά το όνομα της επαφής, να πληκτρολογήσει και να στείλει SMS και email, να ανεβάσει post στο Facebook, να μεταφράσει μια λέξη ή φράση, να ανοίξει οποιαδήποτε εφαρμογή, αλλά και να βρει στο Internet πληροφορίες που χρειάζεται ο χρήστης.


Τέλος, όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου, "το MLS iQTalk Flame διατίθεται στα 139€ ή φθηνότερα με σύνδεση στα προγράμματα COSMOTE Mobile Plus. Οι καταναλωτές μπορούν, επίσης, να το αποκτήσουν με λιγότερο από 12€/μήνα σε 12 άτοκες δόσεις με χρήση πιστωτικών καρτών, σε οποιοδήποτε κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, σε όλη την Ελλάδα".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Int3l_Mich43l
    • Κατά την γνώμη μου είναι τα μόνο φτηνό κινητό που αξίζει, όλα τα φθηνότερα δεν αξίζουν ούτε σε ποιότητα ούτε σε απόδοση. Και η MLS έχει καλής ποιότητας κινητά! Μπορείς να βρεις κινητά πού είναι "καλύτερης μάρκας" με χειρότερα χαρακτηριστικά σε παρόμοια τιμή που δεν αξίζουν τίποτα όπως Sumsung απλά πληρώνεις την επιγραφή.

*