Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Υποστήριξη 14-bit RAW στη φωτογραφική Sony α7 ΙΙ

Η Sony ανακοίνωσε ότι πρόκειται να κυκλοφορήσει, στις 18 Νοεμβρίου 2015, ένα δωρεάν firmware update για τις φωτογραφικές μηχανές α7 II, μέσω του οποίου θα προστεθεί υποστήριξη για αρχεία RAW 14-bit. Επίσης, θα ενεργοποιηθεί η αυτόματη εστίαση με ανίχνευση φάσης, όταν συνδέονται φακοί σχεδιασμένοι για φωτογραφικές μηχανές που δέχονται εναλλάξιμους φακούς, όπως οι φακοί A-mount της Sony, για ταχύτερη και ακριβέστερη αυτόματη εστίαση. Η α7 II γίνεται η τελευταία full-frame φωτογραφική μηχανή της Sony, μαζί με την α7S II, την α7R II και την RX1R II, που θα προσφέρει υποστήριξη 14-bit RAW, επιλογή που ο χρήστης θα μπορεί να κάνει μέσα από το μενού.

Επιπλέον, γίνεται η δεύτερη φωτογραφική μηχανή της Sony, μαζί με τη ναυαρχίδα της, την α7R II, η οποία θα προσφέρει πλήρως λειτουργική αυτόματη εστίαση με ανίχνευση φάσης με φακό A-mount, επιπλέον του φακού E-mount. Το firmware update ενεργοποιεί τον αισθητήρα αυτόματης εστίασης με ανίχνευση φάσης με εστιακό πεδίο 117 σημείων στην α7 II για φακούς πέρα από τους native FE της Sony. Αυτό ισχύει και για τη συλλογή φακών A-mount της εταιρείας, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν μαζί με τον προσαρμογέα τοποθέτησης φακών LA-EA3.

Εκτός από αυτές τις αναβαθμίσεις στις λειτουργίες της, θα υπάρχει επίσης η δυνατότητα σύνδεσης του πλήκτρου MOVIE σε ένα προγραμματιζόμενο πλήκτρο. Το νέο firmware (έκδοση 2.0) θα είναι διαθέσιμο για λήψη χωρίς κανένα κόστος μέσω του website ηλεκτρονικής υποστήριξης της Sony, στη σελίδα προϊόντων για το μοντέλο ILCE-7M2.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*