Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμες για το νέο Assassin’s Creed

Για να μην ξεχνιόμαστε, δεν υπάρχουν μόνο φήμες για τις νέες κονσόλες, αλλά και για επερχόμενους τίτλους. Στην περίπτωση του νέου Assassin’s Creed, οι πληροφορίες προέρχονται από μία πηγή του CVG.



Σύμφωνα λοιπόν με τον «ρουφιάνο», το νέο Assassin’s Creed θα ανακοινωθεί πριν το τέλος του οικονομικού έτους της εταιρείας, στις 31 Μαρτίου και θα διαδραματίζεται στην εποχή της Αμερικανικής Επανάστασης, κάτι που κατά καιρούς έχει υπονοηθεί με διάφορα hints από την Ubisoft. Εν αναμονή...

Αλλάζει όνομα η COSMOTE TV, αυτό είναι το νέο

 
Πρόσθεσε το Enternity.gr στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
17 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Ubisoft

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Ubisoft

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Elegost
    • Συγγνώμη που μπορεί να ακούγομαι ανίδεος, αλλά τι σχέση μπορεί να έχει το γνωστό "Τάγμα των Ασσασσίνων" με τον Τζορτζ Ουάσινγκτον, τον Τζον Άνταμς ή τον Βενιαμίν Φρανκλίνο;

    • lefteris
    • Δεν κρατιέμαι θα το πώ.....
      Ε όχι, έλεος με την πολιτική που ακολουθούν οι εταιρίες.
      Μας φτιάχνει καλά καλά με Ιταλία συνεχίζει με Οθωμανική Αυτοκρατορία και μας βάζει Αμερικάνικη Επανάσταση....???
      Όπως λένε και οι αγγλόφωνοι epic fail...
      Χάθηκε να μας πάνε μια Κίνα, μια Ρωσία μια Αίγυπτο.....
      Για τα μπάζα....

    • p0rn0b0sk0s7
    • τι είναι αυτά? γαλλική επανάσταση πρέπει να βάλλουν! Παρίσι 1789 και δεν συμμαζεύεται! από την άλλη πρέπει να εξηγήσουν πως οι απόγονοι το ezio πήγαν στην Αμερική! ο desmond αν δεν κάνω λάθος από εκεί δεν είναι?

    • Jim P
    • Δεν ισχύει αυτό για την αμερικάνικη επανάσταση... ούτε ως πραγματικότητα ούτε ως φήμη...

    • MeEdIC
    • Η αντίδραση μου: http://goo.gl/X0aFe

      Τώρα. Τουλάχιστον στο μυαλό μου, ως επόμενο λογικό setting φαντάζει η Γαλλική Επανάσταση, που λέει και ο φίλος από πάνω. Να δω την επανάσταση στις Βερσαλλίες και την Άλωση της Βαστίλης και τι στον κόσμο! Τεράστιο ενδιαφέρον επίσης θα είχε να δούμε το ρόλο των Τemplars στα γεγονότα αυτά.

      Τώρα και προς Ρωσική Επανάσταση να πάμε, δε χαλιέμαι ιδιαίτερα. Απλά όπως έχω αναφέρει και στο παρελθόν, πλησιάζοντας τόσο κοντά στη σύγχρονη ιστορία και τις εφαρμογές της τεχνολογίας στην κοινωνία (1917 κι έπειτα), υπάρχει ο κίνδυνος να αλλοιωθεί το ύφος της σειράς. Ίδωμεν.

    • Tobajaras
    • Υπάρχει τεράστιο χρονικό κενό ανάμεσα στο τελευταίο Assassins Creed και την Αμερικανική Επανάσταση. Υπάρχουν αρκετοί τρόποι να συνδέσουν τον Ουάσιγκτον, το Τζέφερσον, το Φράνκλιν κλπ με τους Assassins και τους Templars (ελευθεροτέκτονες πχ), αλλά πηδά πάρα πολλά ενδιάμεσα γεγονότα.

      Εγώ θαδιάλεγα Τριακονταετή Πόλεμο ή, ακόμα καλύτερα, αποστολές στις ισπανικές και πορτογαλικές κτήσεις στη Λατινική Αμερική.

    • Mithrantir
    • Πρωταγωνιστής ποιός θα 'ναι?Ο "χορεύοντας με τους λύκους" ή ο "καθιστός βούβαλος"?

    • BigDaddy
    • mlkies creed καθε χρονο και χειροτερα με νεες τοποθεσιες και ενα Platforming ιδιο και ναι κανανε παιχνιδι
      βγαλτε ρε σεις το 3 να κλεισει επιτελους το ολο σκηνικο

*