Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοίνωση της Microsoft για τους «ακέφαλους Spartans»

Η Microsoft σε ανακοίνωσή της, ύστερα και από αρκετά παράπονα παικτών μέσα από το Halo Waypoint, δήλωσε πως εργάζεται στον να βρεθούν οι χρήστες που χρησιμοποιούν το cheat με τον «ακέφαλο Spartan». Αρκετοί παίκτες του Halo 4 ανέφεραν πως σε multiplayer παιχνίδια συνάντησαν το εν λόγω φαινόμενο, με τον «παράνομο» Spartan να μην έχει ούτε πανοπλία. Σύμφωνα με το Kotaku αυτό το cheat μπορεί να γίνει μόνο μέσω παράνομα τροποποιημένου Xbox 360.



Όπως δήλωσε εκπρόσωπος της Microsoft: «Εργαζόμαστε σκληρά ώστε να βρεθούν αλλά και να αποκλειστούν από το Halo 4 όλοι όσοι χρησιμοποιούν παράνομα mods και cheats. Θέλουμε να τονίσουμε ότι παρόλο που οι παίκτες εμφανίζονται χωρίς κεφάλι, δεν παρουσιάζεται πρόβλημα στο να εξουδετερωθούν, οπότε δεν παρουσιάζεται πρόβλημα στο gameplay. Παρόλα αυτά δεν δεχόμαστε καμία απολύτως παράνομη εκμετάλλευση του Halo 4».


GTA 5: Δωρεάν από 18 Ιουνίου η αναβάθμιση σε κονσόλες PS5, Xbox Series X|S ώστε να ετοιμαστείτε για το GTA 6

 
Πρόσθεσε το Enternity.gr στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    343 Industries

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Microsoft

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Microsoft Hellas

  • PEGI

    16+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Halo 4
    • 16+ pegi 16+
      • 8.1 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (54)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE http://halo.xbox.com/halo4/en-GB FOLLOWERS 0 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GiannisP
    • Ας φτιάξουν πρώτα τα ..."teleports" των παικτών, που αποτελεί και το μεγαλύτερο πρόβλημα και μετά τα cheats

*