Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η μυστική αποστολή του Michael B. Jordan αποκαλύπτεται στο τελικό trailer του Tom Clancy’s Without Remorse

*
Η ώρα της πρεμιέρας για την ταινία Tom Clancy’s Without Remorse πλησιάζει και το Amazon δημοσίευσε το τελικό trailer της. Η προβολή του έργου θα γίνει μέσα από την πλατφόρμα Amazon Prime Video και ο Michael B. Jordan πρωταγωνιστεί ως πρώην Navy SEAL John Kelly. Το προβληματικό παρελθόν του έρχεται στην επικαιρότητα και το trailer ξεκινάει δείχνοντάς μας τον στη φυλακή. Η Κυβέρνηση των ΗΠΑ τον προειδοποιεί πως μια ομάδα Ρώσσων τρομοκρατών, με την οποία έχει προϊστορία, τον ψάχνει και θέλει να τον εξοντώσει. Τότε αποφασίζει να αναλάβει δράση. Το σενάριο είναι του Taylor Sheridan (Hell or Highwater) και τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Stefano Sollima. Η πρεμιέρα της ταινίας έχει προγραμματιστεί για τις 30 Απριλίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*