Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Λιγότερη ταλαιπωρία στο Witcher 2

Η CD Projekt, ομάδα ανάπτυξης του Witcher 2: Assassins of Kings, ανακοίνωσε πως δε θα είναι απαραίτητη η μόνιμη σύνδεση ενός υπολογιστή στο διαδίκτυο, έτσι ώστε ο κάτοχός του να μπορεί να αναπαράγει το νέο τίτλο. Οι παίκτες που θα αγοράσουν τη νέα παραγωγή θα χρειαστούν μόνο μία σύνδεση στο internet για την επιβεβαίωση της κατοχής ενός αυθεντικού αντιτύπου και στη συνέχεια θα μπορούν να απολαύσουν το game χωρίς περαιτέρω ενοχλήσεις.



Ο developer επιβεβαίωσε ακόμη πως το Witcher 2 θα είναι διαθέσιμο χωρίς κανένα άλλο σύστημα ψηφιακής διαχείρισης δικαιωμάτων (DRM), καθώς και πως θα κυκλοφορήσει μόνο μία έκδοση σε όλο τον κόσμο, χωρίς περιορισμούς.


Αλλάζει όνομα η COSMOTE TV, αυτό είναι το νέο

 
Πρόσθεσε το Enternity.gr στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    CD Projekt Red

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Atari

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    BNE Hellas

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • The Witcher 2: Assassins of Kings
    • 18+ pegi 18+
      • 8.6 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (46)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE http://www.en.thewitcher.com/ FOLLOWERS 1 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • 9.5

    ENTERNITY SCORE
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*